logo

Partners ambitie D


Naoberschap United & FC Emmen
Het organiseren van maatschappelijke projecten waar je je medemens mee helpt, waarmee je eenzame mensen laten glimlachen en die getuigen van zorg en aandacht, dat is waar Stichting Naoberschap United voor staat. Naoberschap United en FC Emmen dragen in het sportakkoord Emmen Beweegt op ambitie D3 bij door de inzet op de Derde helft - eenzame ouderen.Gemeente Emmen, team Sport en buurtsportcoach senioren
De buurtsportcoach draagt in het sportakkoord Emmen Beweegt  op ambitie D bij door:
  • Leveren van kennis en expertise (mensen) in de vorm van verenigingsondersteuners.
  • Middelen, in de vorm van natura, namelijk: organisatie en uren inzet gericht op vormgeving samenwerking en initiatief nemen voor samen komen en ontmoeten..


Gym en turnvereniging Emmen
Gym en turnvereniging Emmen draagt in het sportakkoord Emmen Beweegt op ambitie D bij door:
  • Leveren van kennis en expertise: jaren lange ervaring met financieel draaiende houden van de vereniging.
  • Middelen: Uren inzet gericht op vormgeving en samenwerking.


Lampe Therapie & Lampe Vitaal
Lampe Therapie is een multidisciplinair gezondheidscentrum en fysiotherapiepraktijk waarin wij werken vanuit een  opsportvisie. Ons team bestaat uit vakkundige fysiotherapeuten die oprecht betrokken zijn bij hun patiënten. De kracht van Lampe Therapie is het combineren van technieken en de doelgerichte aanpak. En dat doen we voor iedereen. Lampe Vitaal helpt werkgevers en werknemers fit en vitaal te worden én te blijven. Lampe Therapie & Lampe Vitaal draagt in het sportakkoord Emmen Beweegt op ambitie D bij door (zie omschrijving onder A).


Mee Drenthe
MEE maakt meedoen mogelijk. We zijn er voor iedereen die hierin door hun kwetsbaarheid of beperking wordt  belemmerd. En de mensen om hen heen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! Voor organisaties fungeert MEE door haar jarenlange ervaring als kenniscentrum op het gebied van inclusie. We maken meer mogelijk door hen te helpen om inclusief te ondernemen. Mee Drenthe draagt in het sportakkoord Emmen Beweegt op ambitie D bij door (zie omschrijving onder A).


G.V Klazienaveen
Gymnastiekvereniging Klazienaveen is een vereniging van ruim 350 leden, verdeeld over de afdelingen gymnastiek,  turnen en verschillende dansstijlen. G.V Klazienaveen draagt in het sportakkoord Emmen Beweegt op ambitie D bij door inzet (zie omschrijving onder B).