logo

Freerun clinics


Woensdag 9 juni Sportplein Emmerhout
Onder leiding van Boaz Reinders en geassisteerd door Zoë en Don werden er twee freerun clinics gegeven op woensdag 9 juni op het Sportplein Emmerhout. Er was een clinic toegankelijk voor de jeugd van de basisschool groep 6, 7 en 8 en een tweede clinic voor de jeugd van 12 tot 18 jaar.

Freerun parcours
We hebben in Emmerhout sinds twee jaar op het Sportplein Emmerhout een freerun parcours, waar flink gebruik van gemaakt wordt door ‘insiders’. Maar jongere bezoekers weten nog niet altijd hoe ze het freerun parcours in kunnen zetten in hun spel. Tijd dus voor les en uitleg van freerunspecialist Boaz Reinders.

Freerun van specialist Boaz Reinders
Eerst werd er warming-up gedaan om de spieren een beetje voor te bereiden.Daarna werd kon het springen van A naar B onder begeleiding van start gaan. Eerst met kleine sprongetjes, maar steeds iets verder. Het werd een leuke, leerzame middag. Voor sommige deelnemers smaakte het naar meer.

Clinics speciaal voor 12 tot 18 jarigen
Omdat er met name voor jeugd van de middelbare school erg weinig te doen was de afgelopen periode door Corona, is er speciaal voor 12 tot 18 jarigen de mogelijkheid om opnieuw mee toen doen aan een clinic freerun op 16, 23 en 30 juni. Meld je aan op: actiefinemmen.nl/freerun-van-boaz-reinders. De clinic is gratis toegankelijk en goed te doen, ook als je geen ervaring hebt.